VVD BLADEL ALS BETROUWBARE PARTNER VAN DE
Het midden- en kleinbedrijf is dé banenmotor van de gemeente. Om de bedrijven te blijven stimuleren en daarmee tevens de werkgelegenheid, pleit de VVD Bladel o.a. voor:
 - Vermindering van de regeldruk, d.w.z. opschoning van gemeentelijke
   regels en waar mogelijk vergunningen afschaffen, samenvoegen of
   vervangen door een meldingsplicht of algemene regels.
 - Snelle reactie bij (aan)vragen. VVD Bladel wil er voor zorgen dat
   ondernemers in de gemeente Bladel niet tegen bureaucratie aan lopen.

Daarnaast wil de VVD een impuls geven aan het Kempisch Bedrijvenpark en tevens aandacht besteden aan de oude lokale industrieterreinen.

Frisse blik
Klara is pas sinds enkele jaren politiek actief voor de VVD in Bladel en is verantwoordelijk voor de PR en communicatie. Graag zou ze haar werk- en ondernemerservaring willen toepassen in de politiek om zo o.a. voor de ondernemers een breder draagvlak te creëren vanuit de praktijk. Met Pauline Hospel als lijsttrekker en John Adams, nummer 2, en natuurlijk de andere kandidaten op de lijst, gaat ze enthousiast de uitdaging aan om haar steentje bij te dragen aan een duidelijk, eerlijk en financieel gezond beleid.
Programma
Meer informatie over het verkiezingsprogramma van de VVD Bladel en over Klara en de andere kandidaten vindt u elders op deze website. U kunt ons ook vinden op Facebook en Linkedin. Tenslotte kunt u KlaraBladel, 5 februari 2014

Klara Knapen, nummer 3 op de lijst van de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart: "VVD Bladel staat voor een overzichtelijk en duurzaam beleid voor onze ondernemers. Ondernemers zijn tenslotte onmisbaar voor een gezonde economische toekomst. Een gemeente die actief en toekomstgericht meedenkt met de ondernemers en hen de ruimte biedt óm te ondernemen is, zeker in deze tijd, essentieel."
LOKALE ONDERNEMERS

een e-mail sturen.