KLARA KNAPEN
Lid van de lokale werkgroep VVD Bladel
Adres


Contact
Landrop 6/a
5528 NB Hoogeloon
: 0497-386534
: 06-51130859

In 2012 ben ik lid geworden van VVD Bladel speel ik mijn rol als bestuurslid en als burgerlid bij de Commissie Inwoners. Al langere tijd had ik de ambitie mijn steentje bij te dragen aan de (lokale) politiek en ik ben heel blij dat ik toen de stap genomen, ook al had ik geen enkele politieke ervaring.

Het gezamenlijk, met andere partijen, de gemeente continue verbeteren of juist de beste situatie in stand houden vind ik een uitdagend, leerzaam en bijzonder proces wat mij zeer motiveert dit werk te doen.

Stukje persoonlijke achtergrond: op 21 juni 1974 ben ik geboren in Deurne, een landelijke gemeente met een gezellige, gemoedelijke sfeer van 'ons kent ons', net als Bladel. Na te hebben gestudeerd aan de HEAO in 's-Hertogenbosch, heb ik een aantal jaren in Eindhoven en daarna weer in Deurne gewoond. In 2008 zijn we, vanwege het werk van mijn vriend, in Hoogeloon komen wonen waar we ons meteen helemaal thuis voelden.

Voor mijn werk zit ik wekelijks bij drie huisartspraktijken waar ik als praktijkmanager de huisartsen ondersteun bij de bedrijfsvoering. Ook coördineer ik een opleiding voor praktijkmanagers waarbij ik tevens  een aantal vakken doceer. Een heel andere omgeving dan de politiek en voor mij misschien juist daarom wel de ideale combinatie.

Met de collega´s van VVD Bladel ga ik me de komende jaren inzetten voor een nog mooiere en nog betere gemeente Bladel!

Volg me ook op Facebook.Tel.
GSM
E-mail: klik hier