INGEBORG BLOEM
Lid van de lokale werkgroep VVD Bladel
Adres


Contact
Helleneind 44
5531 PG Bladel
:
: 06-23004681

Tot ik mijn vriend, een geboren en getogen Hapertnaar, ontmoette had ik nog nooit van de gemeente Bladel gehoord. En al snel, na een aantal jaren pendelen tussen Amsterdam en Hapert, heb ik de beslissing genomen om naar Bladel te verhuizen. In Amsterdam was ik al lid van JOVD en VVD en hier ben ik hartelijk ontvangen door VVD Bladel. Dat heeft mij doen besluiten om actief te worden binnen de lokale politiek, zodat ik de gemeente Bladel en haar inwoners beter leer kennen.

Sinds 2016 ben ik namens de VVD burgerlid in de Commissie Grondgebied en -- na de fusie van vier afdelingen tot een netwerk -- maak ik deel uit van de lokale werkgroep VVD Bladel. Het is een fantastische ervaring om mij te verdie-pen in raadsvoorstellen in het kader van ruimtelijke ordening en ruimtelijke projecten. Door de commissievergaderingen heb ik de nodige kennis opgedaan over de inrichting van onze gemeente.

Bladel heeft veel te bieden voor haar inwoners, recreanten en ondernemers. Bladel is een sterke economische gemeente, nummer 8 in de rij van sterke economische gemeenten in Nederland (volgens Elsevier). Dit biedt goede kansen voor onze inwoners. Behoud of zelfs verbetering van deze positie is één van mijn doelen.

Bladel is een natuurrijke gemeente, waar ikzelf, iedere dag weer, volop van geniet. Daarom is het van belang dat wij goed voor onze natuur zorgen. Omdat ruimte schaars is, acht ik het van groot belang dat er weloverwogen beslissingen worden genomen in het kader van ruimtelijke ordening en ruimtelijke projecten. Als er beleid moet worden opgesteld, ben ik van mening dat dit dient te gebeuren op basis van voldoende (wetenschappelijk onderbouwde) argumenten, richtlijnen en kaders, waarbij de belangen van alle stakeholders worden afgewogen.

Naast het punt van ruimtelijke ordening, wil ik onderzoek gaan doen naar de mogelijkheden voor de jongeren in de gemeente Bladel. Ik ben van mening dat de invulling van de Egyptische Poort positief zou kunnen bijdragen aan de mogelijkheden voor de jeugd. Ook vind ik de bereikbaarheid door middel van het wegennet en fietspaden van de gemeente Bladel belangrijk en bovenal dat het karakter van de gemeente behouden blijft.

Naast de VVD Bladel, ben ik actief voor de Jonge Orde van Belastingadviseurs als lid van de commissie vaktechniek. Ik ben een echt mensen-mens en ik sta daarom geregeld, samen met mijn vriend in de keuken om voor vrienden en familie ingewikkelde gerechten te maken. Ik tennis bij VLTB en stap een aantal keer per week op de fiets naar het buitengebied om naar Joep (een haflinger waar ik dol op ben) te gaan.Tel.
GSM
E-mail: klik hier